ABD'li astronot Kate Rubins başkanlık seçimleri için uzaydan oy kullandı

ABD'li astronot Kate Rubins başkanlık seçimleri için uzaydan oy kullandı

ABD'li astronot Kate Rubins, 3 Kasım'da gerçekleşecek olan başkanlık seçimleri için uzaydan elektronik olarak oy verdi. NASA, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Rubins'in fotoğrafına yer verdi.

Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) astronotu Kate Rubins, ülkesi Amerika Birleşik Devletleri'nde 3 Kasım'da gerçekleşecek olan başkanlık seçimleri için oyunu uzaydan elektronik olarak gönderdi.

Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Kate Rubins'in ''Uluslararası Uzay İstasyonu oy verme kabini'' yazısının önünde çekildiği gülümseyen fotoğrafını sosyal medya hesabında "Yes, astronauts can vote from space!" (Evet, astronotlar uzaydan oy kullanabilirler!) notuyla paylaştı.

ABD'li astronot Kate Rubinsbaşkanlık seçimleri için uzaydan oy kullandı

RUBINS, 2016 SEÇİMLERİNDE DE OYUNU ULUSLARARASI UZAY İSTASYONU'NDAN KULLANMIŞTI

NASA astronotu Kate Rubins, Amerika Birleşik Devletleri'nde 2016 yılında yapılan başkanlık seçimlerinde oyunu Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan  kullanmıştı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde başkanlık seçimlerine 11 gün kala, erken oylama bilgilerini derleyen web sitesi "Amerika Birleşik Devletleri Seçimler Projesi"ne göre, posta ve elden zarf bırakma yoluyla 50 milyondan fazla kişi erken oy kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.