3 sınavda gözetmenlik yapan öğretmenin testi pozitif çıktı!

3 sınavda gözetmenlik yapan öğretmenin testi pozitif çıktı!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesindeki bir okulda 3 farkı sınavda gözetmenlik yapan öğretmenin koronavirüs testi pozitif çıktı. Olayın öğrenilmesiyle sınavda yer alan 34 öğrenci karantinaya alındı. Ayrıca okulda eğitime 10 günlüğüne ara verildi.

Batıkent Mahallesi'nde bulunan Şehit Murat Tuzsuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görevli öğretmene yapılan koronavirüs testinin sonucu pozitif çıktı. 

3 sınavda gözetmenlik yapan öğretmenin testi pozitif çıktı!

34 ÖĞRENCİ KARANTİNADA!

Öğretmenin gözetmenlik yaptığı 3 sınava katılan 34 öğrenci, evlerinde 15 gün karantinaya alındı.

3 sınavda gözetmenlik yapan öğretmenin testi pozitif çıktı!

10 GÜN TATİL EDİLDİ

Okulun internet sitesinden yapılan duyuruda, ''Okulumuz 11 Mart 2021 perşembe günü itibariyle 10 gün karantinaya alınmıştır. Uzaktan eğitim aksatılmadan devam edecektir. Sınavlar ikinci bir duyuruya kadar iptal olmuştur. İşletmeye giden öğrencilerimiz de 10 gün staja gitmeyecektir'' açıklaması yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.