
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonların merakla beklediği 3600 ek gösterge için sevindiren açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan memurların çıkmasını merakla beklediği 3600 ek göstergenin konusunun 2022 yılının sonuna kadar çözüleceğini kaydetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018 yılında seçim vaadi olarak memur ve memur emeklilerinin maaşlarında artış sağlayan 3600 ek gösterge konusunda beklenen müjdeyi verdi.
AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuşan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son günlerde 3600 ek gösterge konusunu gündeme getirdiğini ifade ederek," Ha bire tekrarlayıp duruyor. Hâlbuki bu sözü veren biziz ya. Memur sendikalarıyla yapılan son toplu sözleşmeye bu başlığı koyan da biziz. Verdiğimiz sözün hukuki altyapısını oluşturmaya başlayan yine biziz. Önümüzdeki yılın sonuna kadar bu meselenin çözüleceğini bizzat muhataplarımıza beyan eden yine biziz. Öyleyse bu zat hâlâ neyi konuşup duruyor, doğrusu ben bunu bilmiyorum." dedi.
Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün Beştepe'de memur sendikalarının başkanlarıyla gerçekleştirdiği görüşmede 3600 ek gösterge çalışmalarının tamamlanması için talimat vermişti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.