İletişim Başkanlığı yayınladı! '15 Temmuz Mehteri' klibi büyük ilgi gördü

15 Temmuz darbe girişiminin 4'üncü yıldönümü sebebiyle İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından '15 Temmuz Mehteri' klibi yayınlandı.

İletişim Başkanlığı, sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı paylaşımda 4. yıldönümünde 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili özel klip yayınladı.

Söz ve müziğini Ali Sinanoğlu, düzenlemesini Yıldıray Gürgen, klip yönetmenliğini ise yine Ali Sinanoğlu yaptığı '15 Temmuz Mehteri' klibi İletişim Başkanlığı tarafından twitter üzerinden paylaşıldı. 

İletişim Başkanlığı yayınladı! '15 Temmuz Mehteri' klibi büyük ilgi gördü

İletişim Başkanlığı'nın yapımcılığını üstlendiği klipte 15 Temmuz 2016 gecesi kaydedilen görüntülere yer verilirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okuduğu şiire de yer verildi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ''O gün bugündür diye kahramanlar can verdi. Gökte hazır melekler selamladı şehidi. 15 Temmuz gecesi yeniden dirilişti.' Vatanını müdafaa etmek için bir an bile düşünmeden yardan ve serden geçen kahraman şehitlerimizin aziz ruhlarına saygı ve rahmetle" notuyla klibi, Twitter hesabından paylaştı. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.