
Mahsur Kalan Kişiyi Kurtardı, Kurtarılan Şahısın Feribotu Çaldığı Ortaya Çıktı
İDO feribotunda kaptan olarak görev yapan kişinin dikkatinin sayesinde mahsur olarak kaldığı denizden 3 gün sonrasında kurtarılan kişi, denize açılmış olduğu tekneyi çaldığı ortaya çıktı.
İDO feribotunda kaptan olarak görev yapan kişinin dikkatinin sayesinde mahsur olarak kaldığı denizden 3 gün sonrasında kurtarılan kişi, denize açılmış olduğu tekneyi çaldığı ortaya çıktı. Yapılan haberlere göre mucize kurtuluşu izleyen teknenin sahibi olan Hamza Coşkun, polise gidip şikayetçi oldu. Tekne ile 3 gün boyunca mahsur kalan ve kullandığı tekneyi çalarak denize açılan Hasan B. tutuklandıktan sonra cezaevine gönderildi. Şüpheli şahıs verdiği ifade de tekneyi arkadaşının çaldığını ve mahsur kalınca da arkadaşının yüzerek bulundukları bölgeden kaçtığını dile getirdi.
İDO Feribotunun Kaptanı Fark Etti
14 Ağustos tarihinde Bandırma ile Yenikapı seferini düzenleyen İDO feribotunun kaptanı Hasan Algam deniz üzerinde yardım isteyen bir kişiyi fark etti. Tekneye doğru yaklaşmaya başlayan kaptan Algam ve ekibi telefonunun olmamasından dolayı yardım talep edemedi ve 3 gece 4 günlük süre boyunca mahsur kaldığını iddia eden Hasan B.’yi gemiye alıp, kurtardı. Haberlerde karşımıza çıkan bu mucize kurtuluşu izleyen ve çalınan teknesini fark eden Hamza Coşkun polise gidip bu durumdan şikayetçi oldu. Yapılan ihbar üzerine faaliyete geçen deniz polisi, şüpheli şahsı Kocaeli’ye bağlı olan Darıca ilçesi içinde yakaladı. Şüpheli verdiği ifade de teknenin arkadaşı tarafından çaldığını ve mahsur kaldıktan sonra da arkadaşının yüzerek buradan kaçtığını dile getirdi. Almanya’da işlediği cinayet sebebiyle bu suçtan dolayı hapis yattığı ve 2 farklı hırsızlık suçu nedeniyle arandığı tespit edilen Hasan B. tutuklandıktan sonra cezaevine gönderildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.