Süleyman Soylu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na çok ilginç yanıt!

Süleyman Soylu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na çok ilginç yanıt!

CHP lideri Kemal Kılıçdaaroğlu, partisinin grup toplantısı konuşmasında Saygı Öztürk'ün "Trabzon böyle bir yükseliş görmedi"yazısına atıfta bulunarak, içişleri başkanı Süleyman Soylu'yu hedef almasına, Soylu'dan "Sayın Kılıçdaroğlu özür diliyorum" cevabı

Sözcü gazetesi Ankara temsilcisi Saygı Öztürk, geçtiğimiz günlerde "Trabzon böyle bir yükseliş görmedi" başlıklı yazısının ardından Trabzon'da ki bir haksız atama ve yolsuzluk olduğuğunu iddia ederek Süleyman Soyluy'u ima ederek suçlamasının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu,da bu tartışmlara katıldı. Kılıçdaroğlu, konu hakkında önceki gün partisinin grup konuşmasında gündeme getirerek  "İçişleri Bakanı süleyman soylunun saygı öztürkten  özür dilemesi lazım" demişti. Bakan Soylu'dan yanıt gecikmedi.
 Soylu'da Özür dilerim Kılıçdaroğlu...dikkat çekici göndermesinde bulundu.

"KEMAL KILIÇDAROĞLU'DA TARTIŞMAYA KATILDI"

Gazeteci Saygı Öztürk'ün köşesinde "Trabzon böyle bir yükseliş görmedi" yazısının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sert tepki göstermişti. Bu tartışmaya CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu,da katılarak grup toplantısında konuya gündeme getirdi. Kılıçdaroğlu, "Saygı Öztürk yazdıysa doğrudur. Saygı Öztürk, bu ülkenin en doğru gazetecisdir, o hiç bir zaman yalan haber yaapmadı, yapmazda" diyerek İçişleri Bakanı'nın, Öztürk'ten özür dilemesi lazım." demişti.

"SÜLEYMAN SOYLU'DAN ÇOK DİKKAT ÇEKİCİ CEVAP"

1.jpg1.jpg

Kemal Kılıçdaaroğlu'nun bu açıklamaları ardından, Süleymn Soylu'nun Kılıçdaroğlu'na nasıl bir cevaap vereceği merak ediliyordu. Soylu, bu çağrının ardından  Twitter hesabından açıklama yaparak şunları yazdı:

"Sayın Kılıçdaroğlu, Özür diliyorum. Taşlıtarla Nazlı Sokak'ta büyüdük biz... Kadın, namus, insan, kavramını; ailemiz, öğretmenimiz, camideki hocamız ve sokağımız öğretti bize...Paraya, yarenliğe, makama, terk etme dediler. Terk etmeyeceğiz... Sizin gibi ve sessiz kalanlar gibi de olmayacağız... Arkadaşlık, Saygı'ya "ayıp etmişsin özür dile" demekti. Diyemedin... Bir anneye, kadına iftiraya karşı hep böyle olacağız Özür dilerim..." "diyerek çok dikkat çekici cevap vermiş oldu.

"NE OLMUŞTU, BU TARTIŞMA NEDEN ÇIKMIŞTI"

Sözcü Gazetesi Ankara temsilcisi  Saygı Öztürk'ün gazetsinde yer alan "Trabzon böyle bir yükseliş görmedi" yazısı nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sert tepki gösterdi. Bakan Soylu, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve eşi Ali Ayvazoğlu ile ilgili yazıyı da paylaşarak şunları yazdı:

"İnsanlık görevimi yapıyorum. Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur. Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır Ali Beye minnettarız Trabzon turizmini ayağa kaldırdı. Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır" açıklamasında bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.