Arto'dan Altın Kelebek ödülü alan Reynmen'e sert sözler!

Arto'dan Altın Kelebek ödülü alan Reynmen'e sert sözler!

Sivri dilli şarkıcı Arto , dün yılın sarkısı ödülünü alan Reynmen’in orta parmak hareketiyle fotoğraf paylaşmasını eleştirdi. Arto “Gazetecilere saldıran adama Ödül verirseniz tam da bu hareketi hak edersiniz. Varoşsun Reynmen” ifadelerini kullandı.

Sivri dilli şarkıcı Arto , dün yılın sarkısı ödülünü alan Reynmen’in orta parmak hareketiyle fotoğraf paylaşmasını eleştirdi. Arto Reynmen'in orta parmağını gösterdiği ve üstsüz bir pozunu paylaşarak tepkisini dile getirdi. 

966469.jpg

"ZAVALLISIN REYNMEN"

Arto sosyal medya hesabından sosyal medya fenomen Reynmen'in Altın kelebek ödülünü almasını sert bir dille eleştirdi.

1-001.png

Arto paylaşımında Reynmen'e şöyle seslendi: “Gazetecilere saldıran adama Ödül verirseniz tam da bu hareketi hak edersiniz. Zavallısın , Varoşsun Reynmen” 

3.png

 

"BU KARILARIN SOYUNMALARINI DURDUR"

Arto daha öncede Reynmen'in 'ELA' şarkısı ile ilgili olarak paylaşımda bulunmuş, Hadise ve Ebru Polat'ın ela şarkısıyla dans etmesini ti'ye alarak şunları söylemişti: "Yemin ederim Ela'dan soğudum. Reynmen aloo... Bu karıların soyunmasını artık durdur. Yemin ederim bak soyunurum. Ela'dan soğudum, kusacağım artık az kaldı az."

2.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.