Fenomen Ece Ronay'dan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e taciz suçlaması! "Z kuşağının tuzağına düştüm"

Fenomen Ece Ronay'dan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e taciz suçlaması! "Z kuşağının tuzağına düştüm"

Ünlü şovmen hakkında taciz iddiasında bulunan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Karpuz şarkısıyla ün kazanan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiğini iddia ettiği mesajları paylaşmasıyla sosyal medyayı salladı.

"GÖRMEZDEN GELMEYE ÇALIŞTIM"

1,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Mehmet Ali Erbil'in kendisine taciz ettiğini iddia eden Ronay, "Klibimde oynattım ama sonrasında ahlaksızlıkları devam etti. Zaten çok değil, 5 saniye falan görünüyor klipte. Klip sonrası ahlaksızlıklar her geçen gün level atlayarak büyüdü. Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım" ifadelerini kullandı.

Fenomen Ece Ronay'dan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e taciz suçlaması! Z kuşağının tuzağına düştüm

Erbil'den geldiğini iddia ettiği mesajları sosyal medya hesabından paylaşan Ronay, ünlü ya da fenomen olmanın tacizden kurtulmaya engel olmadığını söyledi.

Instagram hesabından sitem dolu bir paylaşım yapan Ronay'ın mesaj ifşalarında şovmenin "Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum, Memelerini Tiktok'ta açıp göstermek daha mı saygın" gibi cümleler vardı.

ERBİL'DEN AÇIKLAMA

Ece Ronay'ın paylaşımlarının ardından hakkında çıkan iddiaları reddeden şovmen ise "Mesajla taciz mi olurmuş. Telefonumu asistanım kullanıyordu. Bu olaylar için hakkımı yasak yollarla arayacağım" açıklamasında bulunurken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Z kuşağının tuzağına düştüm." dedi

Fenomen Ece Ronay'dan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e taciz suçlaması! Z kuşağının tuzağına düştüm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.