
Feryal Gülman bir kez daha yıkıldığını söyledi!
Önceki gün ünlü iş insanı 88 yaşındaki Kemal Gülman'ın Bodrum'da 30 yaşındaki aynı zamanda boşanma avukatı olan sevgilisiyle görüntüleri ortaya çıkmıştı. Kemal Bey'in eşi Feryal Gülman, bu görüntüler ve bitmek üzere olan evliliğiyle ilgili konuştu.
Cemiyet hayatının tanınan isimlerinden ünlü iş insanı Kemal Gülman, kendi boşanma davasında avukatlık da yapan 30 yaşındaki sevgilisi Eda Cideli ile Bodrum da bir yatta öpüşürken görüntülenmişti. Habertürk’ün görüntülediği Gülman'ın kendisinden 58 yaş küçük sevgilisiyle çok yakın olduğu gözlerden kaçmamıştı.
"ACILARIM TAZELENDİ"
Yaşanan bu olay üzerine 7 yıldır boşanma aşamasında olduğu eşi Feryal Gülman açıklamalarda bulundu. Feryal Gülman sözlerinde şunları belirtti: "7 yıllık eşim Kemal Gülman ile sancılı şekilde devam eden boşanma sürecimde dün sabah aile değerlerimizin kabul edemeyeceği, evlatlarımızın dahi görmemesini isteyeceğimiz şahsen de onurumun kırıldığı görüntüler ile güne uyandım. Ne yazık ki bu görüntüler boşanmaya karar verdiğim süreçte yaşadığım acıları tazeledi, bir anne ve eş olarak yeniden ve derinden yaraladı. O zaman ve bugün de tam da sizlerin şahit olduğunuz bu yaşananlar sebebiyle bu kararı almak zorunda kalmıştım. Bir kadın olarak yaşadığım travmalar, 17 yaşında evladıma rağmen 22 yılı aşan evliliğimi bitirmemi zaruri kılan bu kararı almak tabii ki benim için de kolay olmadı."
"HAKLI OLMAK YETMİYOR"
Kırgınlığını açıkça belli eden Feryal Gülman açıklamalarına şöyle devam etti: "Kadınlık gururum, evladımı koruma hassasiyetim ile yüreğime sessizce akıttığım gözyaşlarıma sebep olan bu görüntülere siz sevgili dostlarımın, annelerin ve eşlerin de şahit olmasına ayrıca üzüldüm. 7 yıldır devam eden mahkemeler ise son derece yıpratıcı ve maalesef halen devam ediyor. Yaşadıklarımın hiçbir kadının yaşamasını istemem. Haklı olmak, haklı olduğunu bilmek, inanın yetmiyor. Bu süreçte evlilik birliği devam ettiği için eşlerin birbirine sadakatsizliği ne ahlak, ne hukuk ne de vicdanlarımız kabul etmez. Ancak kendisi yurt dışında tüm ahlaka aykırı, yuvanın birliğini bozmaya yönelik davranışlarına "gözlerden uzak" devam ederken, pandemi dolayısı ile Türkiye'de kalmak zorunda olduğu için bu görüntüler basına yansımıştır.
Son günlerde kadına şiddetin bu kadar yaygınlaştığı toplumumuzda yaşadığımız manevi şiddetin de son bulmasını temenni ediyorum."
FERYAL GÜLMAN KİMDİR?
1964 doğumlu Feryal Gülman Ankara'da doğmuştur. Ardından 7 yaşında İstanbul'a gelen ve 8 yaşında babasını kaybeden Feryal Gülman üniversiteyi İTÜ (İstanbul Teknik Üniversitesi) 'nde okumuştur ve buradan mezun olmuştur. Bugünlerde ise 21 yıllık eşi olan Kemal Gülman'a açtığı boşanma davası ile gündeme gelmiştir. Feryal Gülman'ın 21 yıllık eşi Kemal Gülman ile arasında 32 yıl yaş farkı bulunuyor. İş hayatına Alarko ile başlayan Feryal Gülman genellikle gayrimenkul sektöründe kariyerine devam etmiştir.
Feryal Gülman iş kariyerine ilk olarak Alarko başlamıştır. Daha sonraki yllarda Amerika'dan gelen Leyla Alaton ile emlak pazarlaması grubunu kurmuşlardır. Emlak-gayrimenkul alanında eğitimler aldı ve seminerler verdi. 25 yaşındayken Fermal Gülman'a Ankara'dan Toki Daire Başkanlığı teklifi gelmiştir. Teklifi kabul eden Fermal Gülman 40 kişilik bir ekibin yöneticiliğini yapmıştır. Halkalı Konutları, Eryaman Konutları, Ataköy 7-8. kısım Konutları gibi konutların hepsi Feryal Gülman döneminde alıcı bulmuştur.
Feryal Gülman Ankara'da 1 yıl kaldı.1 yılın ardından Kemal Gülman'dan gelen evlilik teklifi ile işinden istifa etti. Evlilik teklifinden 21 gün sonra Feryal Gülman ile Kemal Gülman çifti evlendi. Ünlü çiftin Arslan Gülman isminde bir oğlu var.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.