
Gökhan Çıra ile tek celsede boşanan Selin Ciğerci'den samimi itiraflar! Her şeyi açık açık anlattı!
Eski futbolcu Gökhan Çıra ile boşanan Selin Ciğerci, televizyonda yayınlanan magazin programına konuk olarak her şeyi açıkladı.
2019 yılında Gökhan Çıra ile evlenen ve geçtiğimiz cuma günü Beykoz Adliyesi'nde yaklaşık 15 dakika süren duruşmada anlaşmalı olarak boşanan Selin Ciğerci TV8 ekranlarında yayınlanan magazin programı 2. Sayfa'ya telefonla katılarak mal paylaşımı ve ihanet iddiaları dahil birçok konuya açıklık getirdi.
"İLİŞKİMİZİ REKLAM İÇİN KULLANMADIK"
Evde ve işte sürekli birlikte oldukları için sorunlar yaşamaya başladıklarını belirten Ciğerci, bir süredir evliliklerini kurtarmaya çalıştıklarını açıklayarak, mutlu bir şekilde evlendiği gibi mutlu bir şekilde de ayrıldığını ifade etti. Gökhan Çıra ile taşınmazları bölüştüklerini söyleyen Çıra, " İlişkimizi reklam için kullanmadık. Hayatı ikiye ayırdık arabalar benim umurumda değil" açıklamasında bulundu.
"İÇİME ATTIM HER ŞEYİ"
5 tane şirketin bir tanesinde Gökhan Çıra ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini açıklayan Çıra, "Bu paralar kazanırken o da vardı her şey hakkı. Benim hayatım işten ibaret. İçime attım o gece her şeyi." dedi.
"KİMSE ENGEL OLAMAYACAK"
Çıra ile yurt dışında evlat edinme planları da olan Ciğerci kendisini üzen tek şeyin çocuk planları olduğunu belirterek hala evlat edinmeyi düşündüğünü söyleyen bir açıklamada bulunarak, "Tüm dünya üstüme gelse ben hayalimin peşinde koşacağım. Kimse engel olamayacak. Gökhan'ın hayatına biri de girebilir. Herkes mutlu olsun." şeklinde konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.