Koronavirüs aşısı olan 77 yaşındaki kişi, birkaç dakika içinde öldü!

Koronavirüs aşısı olan 77 yaşındaki kişi, birkaç dakika içinde öldü!

Litvanyalı yetkililerin yaptığı açıklamalara dayandırılan habere göre, ülkede yeni tip koronavirüs aşısı yaptırmak için hastaneye giden 77 yaşındaki bir kişinin, aşıyı olduktan dakikalar sonra hayatını kaybettiği öğrenildi.

tüm dünyayı olumsuz etkisiyle sarsan yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında geliştirilen Kovid-19 aşısından güven sarsan bir haber geldi. Kaynağı Litvanyalı yetkililere dayandırılan habere göre, ülkede aşı olan 77 yaşındaki bir kişinin, aşının vücuduna enjekte edilmesinden dakikalar sonra öldüğü belirtildi. 

Koronavirüs aşısı olan 77 yaşındaki kişi, birkaç dakika içinde öldü!

Delfi haberde yer alan haberde, Litvanya İlaç Kontrol Servisi, 77 yaşındaki bir şahsın, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı olduktan dakikalar sonra hayatını kaybettiğini kamuoyun duyurdu. 

Koronavirüs aşısı olan 77 yaşındaki kişi, birkaç dakika içinde öldü!

Servisin başkanı Gytis Andriulionis, basın mensuplarına bir açıklama yaparak hastanın kalp rahatsızlığı bulunduğunu ve kan dolaşımında da bir takım sorunlarının mevcut olduğunu belirtti. Litvanya İlaç Kontrol Servisi'nin, 77 yaşındaki kişinin ölüm sebebinin aşıdan farklı etkenler olduğuna dair kanıtlar elde ettiğini ancak ölümün, aşılamadan hemen sonra gerçekleşmesi sebebiyle kayıtlara, aşının yan etkisinin bir sonucu olarak geçtiğini ifade etti. 

Koronavirüs aşısı olan 77 yaşındaki kişi, birkaç dakika içinde öldü!

Servisin sözcüsü Rugile Pilvinien'in açıklamasında ise, ölümün, aşılamadan hemen gerçekleşmesinin tesadüfi olduğu fakat yine de tüm ciddi advers reaksiyonları ve tezahürlerin değerlendirildiği kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.