CHP'li Öztrak, Hükümetin Libya politiasını eleştireyim derken baltayı taşa vurdu

CHP'li Öztrak, Hükümetin Libya politiasını eleştireyim derken baltayı taşa vurdu

CHPli sözcülerin sırf muhalefet olsun, hükümetin Libya politikalarını eleştireyim derken Türkiye'nin milli menfaatleri için, bazı bakanların libya'ya gitmesini "Bazı bakanların neden Libya'ya gittiğini anlamakta güçlük çekiyorum." açıklamasına tepki çektİ

Türkiye'nin Libya'da izlediği doğru politiklarla, darbeci haftere karşı resmi hükümeti testekleyerek hafterin yenilgisi ile kazanılan zaferden sonra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Mit Başkanı Hakan Fidan'ında bulunduğu üst düzey Libya çıkarması, her fırsatta Türkiye'yi Batı'ya şikayet eden CHP'de rahatsızlığa sebep oldu.

SAHADA VE MASADA KAZANAN TÜRKİYE RAHATSIZ ETTİ!

Libya'da meşru hükümeti destekleyerek bölgenin kaderini değiştiren, Doğu Akdeniz'de Türkiye'siz bir denklemin olamayacağını gösteren tüm hamleler yerli ve milli olmaktan uzak CHP zihniyetinde bir hazımsızlık oluşturdu.

FAİK ÖZTRAK KİMİN SÖZCÜSÜ!

BAE, Suudi Arabistan, Mısır ve Rusya'nın desteğini almasına rağmen Türk SİHA'larıyla bozguna uğrayan Hafter'e her geçen gün destek azalırken CHP'li Öztrak'in açıklamaları savunduğu değerleri göstermesi açısından pes dedirten nitelikteydi.

BÜLENT TURAN: HEY ALLAH'IM YA!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada vatanın menfaatlerini anlamakta güçlük çeken Öztrak'a çok sert bir şekilde "Hafter’e sorun da izah etsin! Hey Allah'ım ya!" diyerek tepki gösterdi.

7.jpg

CHP'Lİ FAİKÖZTRAK NE DEMİŞTİ?

Türk heyetinin Libya'da yaptığı görüşmelerle ilgili bir soruya, çok ilginç ve bir o kadarda dikkat çekici cevapla "Kapsamlı bir heyetle oraya gitmesine bir şey dememekle birlikte Libya'ya Hazine ve Maliye Bakanı'nın gitmesinin nedenini çok fazla anlayabilmiş vaziyette değilim. Çünkü orada sonuç itibarıyla bir iç savaş sürüyor, daha henüz savaşın yaralarının sarılmasının düşünüldüğü noktaya gelinmiş vaziyette değil. O nedenle Libya'ya böyle bir heyetin gönderilmesini yadırgamamakla birlikte bazı bakanların neden oraya gittiğini anlamakta güçlük çekiyorum." cevabını vermişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum