
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Binali Yıldırım ve Süleyman Soylu açıklaması! İkisinin de arkasında durdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, suç örgütü lideri Sedat Peker'e iddiaları karşısında Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek çıkan açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de saat 12.00 sularında gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısına katıldı. Salona girdiği anda ayakta coşkuyla karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra kürsüye geçerek bir konuşma gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, suç örgütü lideri Sedat Peker'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkındaki iddiaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Soylu hakkında şunları söyledi:
"Terör örgütleri gibi suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız. Hedefin İçişleri Bakanımız değil büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası gayretleri olduğunu anlamak için kullanılan araçlara ve onları kullananların siluetlerine bakmak yeterlidir."
Binali Yıldırım'ın oğlu hakkındaki iddialara ilişkin de değerlendirme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan," Ülkemizde yıllarca bakanlık, başbakanlık ve Meclis Başkanlığı yapmış, partimizin genel başkanlığını yürütmüş Binali Yıldırım arkadaşımızın da oğlu üzerinden hedefe alınması, asıl niyeti gösteren bir başka işarettir." dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.