
Galatasaray yüzyılın transferini yapmak istiyor
Galatasaray takımı, geride kalan sezon boyunca yarış halinde olduğu üç kulvar itibariyle de büyük hayal kırıklığı yaşayarak sezonu bitirdi. Fakat sarı kırmızılı ekip, yaşanan bu başarısızlığı geride bırakarak tamamıyla gelecek sezona odaklanmış durumda.
Galatasaray takımı, geride kalan sezon boyunca yarış halinde olduğu üç kulvar itibariyle de büyük hayal kırıklığı yaşayarak sezonu bitirdi. Fakat sarı kırmızılı ekip, yaşanan bu başarısızlığı geride bırakarak tamamıyla gelecek sezona odaklanmış durumda. TFF'nin açıklamış olduğu harcama limitleri ve gelecek sezonda uygulamaya girecek olan yabancı kuralına uygun olarak etmek isteyen Galatasaray, transferleri de bu doğrultuda yapmak için çalışmalar yapıyor. Sarı kırmızılı ekip şu ana dek Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan transferlerinin bittiğini ilan ederken, bu iki oyuncu için de bonservis bedeli ödemesi yapılmadı. Daha fazla bonservis bedeli elinde bulunan oyuncularla anlaşmak isteyen
Fatih Terim Bizzat Görüşme Yapmak İstediğini Yönetime Bildirdi
Galatasaray, transfer döneminde takımda büyük bir bomba daha patlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray, yüzyılın transferini yapmak adına nabız yoklamaya devam ediyor. Bu transfer de bahsi geçen oyuncu ise Edinson Cavani. Paris St. Jermen takımı ile sözleşmesi bu sezon itibariyle sona eren ve şu anda herhangi bir takıma gitmeyen 33 yaşındaki dünyaca ünlü yıldızın Benfica takımına yıllık olarak 2.5 milyon Euro ve 500 bin Euro imza bedeline evet yanıtını verdiği tarzındaki haberlerin üzerine Fatih Terim direkt olarak harekete geçerek onu Galatasaray'a kazandırmak istiyor. Terim, Cavani'nin menajerinden randevu alınmasını talep etti ve direkt olarak kendisinin yıldız oyuncu ile görüşme yapacağını yönetime söyledi. Bunun içinde Şükrü Hanedar ve kaleci Muslera'nın girişimlerinin olduğu ifade edildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.