
Trabzonspor Abdullah Avcı ile prensipte anlaşmaya vardı
2019-2020 Süper Lig'de şampiyonluğu son anda Başakşehirspor'a kaptıran Trabzonspor, teknikdirektör Hüseyin Çimşir ile yollarını ayırmıştı. Trabzonspor yönetiminin Çimşir'in yerine başarılı teknikdirektör Abdullah Avcı ile prensipte anlaşmaya vardı.
TFFSüper Lig 2019- 2020 futbol sezonun en kuvetli şampiyonluk adaylarında bir olan Trabzonspor, teknikdirektör Ünal Karaman'ın istisafa etmesiyle, yerine kalan maçlara yardımcı deknikdirektör Hüseyin Çimşir, ile devam etme kararı alınmıştı. Çimşir, yönetimindeki Trabzonspor'un salgın pandemi hastalığ nedeniyle lige verilen arada averajla lider girmeyi başarmıştı. Trabzonspor kalan 8 maç da üst üstte alınan başarızı sonuçlarla ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğu rakibi Medipol Başakşehirspor kulubüne kaptırmasından sonra, yönetim teknikdirektör Hüseyin Çimşir, ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştı.
Çimşir'in ayrılmasından sonra takımın başına bir çok teknikdirektün ismi geçiyordu. Bu isimlerden biri olan Abdullah Avcı, ile yönetimin görüştüğü ve büyük olaslıkla prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi.
Başarıl teknikdirektör Abdullah Avcı, daha önce Başakşehirspor kulübünü çalıştırmış, kılpayı şampiyonluğun kaçırmasının ardından istafa etmişti, Başarıl hoca bu sezon başında Beşiktaş ile anlaşmış, alınan başarısız sonuçların ardından istifa etmişti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.