16 yaşındaki lise öğrencisi, tabanca ile kendini başından vurdu

16 yaşındaki lise öğrencisi, tabanca ile kendini başından vurdu

Pendik'te 16 yaşındaki genç kız, evde bulunan tabancayı başına doğrultarak bir el ateş etti. Kanlar içinde kalan genç kız hastaneye kaldırılırken, olaya tanık olan mahalleli, ''Birinin babası, annesi öldü sandık, öyle bir bağrış vardı" dedi.

Kavakpınar Mahallesi Hüsnüzan Sokak'ta sabah saatlerinde yaşanan olayda, lise öğrencisi 16 yaşındaki B.K, bilinmeyen bir nedenle tabancayla kendisini başından vurdu. Kanlar içinde kalan genç kız için olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR!

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan B.K ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç kızın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

16 yaşındaki lise öğrencisi, tabanca ile kendini başından vurdu

''YUKARI ÇIKTIĞIMDA KANLAR İÇİNDEYDİ''

Olaya tanık olan mahalleli  Işıl Korkmaz, "Sesler duyduk. Birini babası annesi öldü sandık öyle bir bağrış vardı.'' ifadelerini kullandı.

16 yaşındaki lise öğrencisi, tabanca ile kendini başından vurdu

''ADINI SÖYLEDİKÇE KOLUMU SIKTI''

 Yukarı çıktığında komşunun kızını kanlar içinde yerde yatarken gördüğünü söyleyen Korkmaz, ''Yanına gittiğimde silah yoktu sadece kovan vardı. Battaniyeyle ben kafasına tampon yaptım. Babası o sırada işten geldi. Giderken kendindeydi, hatta benim kolumu da sıktı. Adını söyledikçe kolumu sıktı. Tanıyoruz çok iyi deli dolu bir kızdı" dedi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.