Direksiyon başında kriz geçirdi! Kaza yapan epilepsi hastası yaşamını yitirdi

Direksiyon başında kriz geçirdi! Kaza yapan epilepsi hastası yaşamını yitirdi

Kaza, Kocaeli'nin Darıca ilçesinde meydana geldi. Direksiyon başında epilepsi krizi geçiren 40 yaşındaki Fatih Geyik aracıyla duvara çarptı. Ağır yaralanan Fatih Geyik hayatını kaybetti.

Olay bugün öğle saatlerinde Kocaeli'nin Darıca ilçesi Nenehatun Mahallesi Battal Gazi Caddesi’nde gerçekleşti.

40 yaşındaki Fatih Geyik, hastalığı dolayısıyla araç kullanması yasak olduğu halde, özel bir sürücü kursuna ait 41 YC 630 plakalı otomobili bir iş için ödünç aldı. Araçla yola çıkan Fatih Geyik direksiyon başında epilepsi krizi geçirdi. Duvara çarpan Geyik, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kardeşinin epilepsi hastası olması sebebiyle araç kullanmasının yasak olduğunu ifade eden Fatih Geyik’in ağabeyi Zikrullah Geyik'in açıklaması şu şekilde:

"Aslında 2-3 aydan bu yana sağlık durumu iyiydi, kendisini iyi hissediyordu, sanırım bu nedenle kendine güven gelmiş ki bir işi gereği kısa süreliğine aracı emaneten almış. Direksiyon başındayken nöbet geçirince gaz pedalındaki ayağı kilitlenmiş ve bu nedenle de araç süratlenmiş. Kontrolü kaybolan araç kavşakta yolun karşısına geçerek tümsekten zıplamış ve duvara çarpmış. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.”

Kazaya ilişkin soruşturma başlatırken, Fatih Geyik’in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.