
Koronavirüs nedeniyle hastaneye götürülen genç kız ambulansta tecavüze uğradı
Hindistan'da meydana gelen olayda, koronavirüse yakalanması sebebiyle ambulans çağrılarak hastaneye götürülmek istenen 19 yaşındaki kız, ambulansta cinsel tacize uğradı. Tecavüzcü özür dilemesinin ardından olayı kimseye anlatmaması için kızı tehdit etti.
Hindistan'da 29 yaşındaki ambulans görevlisi V. Noufal, koronavirüs nedeniyle hastaneye gelmek isteyen bir kişiyi evinden almak için verilen adrese gitti. Koronavirüs olduğu bilinen 19 yaşındaki genç kızla birlikte ambulansa 42 yaşındaki bir yakını da bindi. Bunun üzerine V. Noufal, 42 yaşındaki kadını farklı bir hastanenin önünde indirerek genç kızı Kovid-19 merkezine götüreceğini söyledi. Bunun ardından ambulansı tenha bir yere götürerek genç kızın üzerindeki koruyucu elbiseyi çıkaran Noufal, kzıa cinsel saldırıda bulundu.
TECAVÜZ, ÖZÜR, TEHDİT BİR ARADA
Tecavüzün ardından kızdan özür dileyen ve olayı kimseye anlatmaması için genç kızı tehdit eden Noufal, hastaneye giderek kızı oraya bıraktı. Genç kızın durumu yetkililere anlatması üzerine polis ekipleri, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
AMBULANS KULLANMAK İÇİN YETKİSİ YOK
Polis tarafından yapılan inceleme sonucu Noufal'ın ambulans kullanma belgesi olmamakla birlikte sicilinin de çok kabarık olduğu ortaya çıktı. Noufal tutuklanırken Sağlık Bakanlığı yetkilileri de olayı kınadıklarını açıklayan bir açıklamada bulundu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.