Uzaklaştırma kararı olan koca gece gizlice eve girerek karısını yatakta bıçaklayarak öldürdü

Uzaklaştırma kararı olan koca gece gizlice eve girerek karısını yatakta bıçaklayarak öldürdü

Kadına şiddetin ve cinayetlerin bir türlü önlenemediği şu dönemlerde, yeni bir kadın cinayeti Giresun'da eydana geldi. Eşinden uzaklaştırma kararı bulunan koca, gece gizlice eve girerek eşini bıçaklayarak öldürdü sonrada kendini odanın tavanına astı.

Gün geçmiyorki kadına şiddet ve cinayet olaylar bitmek bilmiyor. Giresun’un Çanakçı ilçesinde hakkında evden uzaklaştırma kararı olmasına rağmen eve gelen katil koca, eşini bıçaklayarak öldürdü. Şahıs, daha sonra iple kendini asarak intihar etti.

Edinilen bilgilere göre, çanakçı ilçesi Karabörk köyünde yaşayan Ali Kodalak (54) ile eşi Çakır Kodalak (53) şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce tartıştı.

"EŞİNDEN UZAKLAŞTIRMA KARARI BULUNUYORDU"

Bunun üzerine yargıya taşınan olayda Ali Kodalak'a evden uzaklaştırma kararı verildi. Bu karar rağmen hain planı yapan, Evden uzaklaştırma kararı bulunan Ali Kodalak, önceki gece merdivenle balkona, oradan da eve girdi. Uyuduğu sırada acımasızca, canice karısını yatakta bıçaklayarak öldüren koca, daha sonra iple kendini asarak intihar etti. Sabah Ali Kodalak'ın arabasını evin önünde gören komşuları, karı-kocanın barıştıklarını sanarak evin kapısını çaldılar. Evden ses gelmeyince jandarmaya haber verildi. Jandarma kapıyı açarak içeri girdiğinde korkunç olayla karşılaşıldı. komşular ve jandarmalar Çakır Kodalak'ı yatağında bıçaklanmış halde, Ali Kodalak'ı ise evin tavanındaki demire asılı halde ölü buldu.

Olayla ilgili, emniyet güçlerinin ve yetkililerinin geniş çaplı soruşturma başlattıkları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.